A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Alap ízek, alap étel- és bor párosítások

01. 30.

Budapest, Borkollégium



Ha a borokat már ismered, de a megfelelő étel párosítása még gondot okoz, akkor a vadonatúj kurzuson nemcsak alapoktól kezdjük az építkezést, hanem még a helyes szervírozási mód elsajátítására is megtanítunk.

 

Alap ízek, alap étel- és bor párosítások

 

Vacsoravendégeket vársz, de problémát okoz a borválasztás? Különleges ünnepi menüvel készülsz, de nem tudod, hogy fehér, száraz, édes bor, vagy pezsgő passzol a fogáshoz? Étteremben sem tudsz dönteni a felszolgáló segítsége nélkül?

 


 
Ha a borokat már ismered, de a megfelelő étel párosítása még gondot okoz, akkor a vadonatúj kurzuson nemcsak alapoktól kezdjük az építkezést, hanem még a helyes szervírozási mód elsajátítására is megtanítunk.

 

Amiről szó lesz:

  • Mit értünk az étel és a bor harmóniáján?
  • Milyen alapízek vannak?
  • Milyen elkészítési módot alkalmazzunk?
  • Hogyan fűszerezzünk, milyen mártást és köretet használjunk?
  • Milyen borstílust válasszunk a különböző ízekhez?
  • Hogyan szervírozzunk helyesen?
  • Milyen poharat válasszunk a borhoz?
  • Hány fokra hűtsük az italt?
  • Hogyan dekantáljunk?

 
Kóstolt tételek száma: 10-12
Előadó: Mészáros Gabriella

 
A tanfolyam díjmentes lemondására a tanfolyam napját megelőző 15 munkanapig van lehetőség. Ezt követően a tanfolyam napját megelőző 7 munkanapig történő lemondás esetén a lemondás díja a tanfolyami díj 50%-a, ezt követően a 100%-a.

 

Jelentkezz a legközelebb 2021. január 30-án megrendezésre kerülő egy napos kurzusra a Borkollégium oldalán!

Közelgő programok

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!