Alap ízek, alap étel- és bor párosítások
Budapest, Borkollégium
Ha a borokat már ismered, de a megfelelő étel párosítása még gondot okoz, akkor a vadonatúj kurzuson nemcsak alapoktól kezdjük az építkezést, hanem még a helyes szervírozási mód elsajátítására is megtanítunk.
Vacsoravendégeket vársz, de problémát okoz a borválasztás? Különleges ünnepi menüvel készülsz, de nem tudod, hogy fehér, száraz, édes bor, vagy pezsgő passzol a fogáshoz? Étteremben sem tudsz dönteni a felszolgáló segítsége nélkül?
Ha a borokat már ismered, de a megfelelő étel párosítása még gondot okoz, akkor a vadonatúj kurzuson nemcsak alapoktól kezdjük az építkezést, hanem még a helyes szervírozási mód elsajátítására is megtanítunk.
Amiről szó lesz:
- Mit értünk az étel és a bor harmóniáján?
- Milyen alapízek vannak?
- Milyen elkészítési módot alkalmazzunk?
- Hogyan fűszerezzünk, milyen mártást és köretet használjunk?
- Milyen borstílust válasszunk a különböző ízekhez?
- Hogyan szervírozzunk helyesen?
- Milyen poharat válasszunk a borhoz?
- Hány fokra hűtsük az italt?
- Hogyan dekantáljunk?
Kóstolt tételek száma: 10-12
Előadó: Mészáros Gabriella
A tanfolyam díjmentes lemondására a tanfolyam napját megelőző 15 munkanapig van lehetőség. Ezt követően a tanfolyam napját megelőző 7 munkanapig történő lemondás esetén a lemondás díja a tanfolyami díj 50%-a, ezt követően a 100%-a.
Hírlevél
Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!