A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Bevezetés a borkóstolásba

10. 28.

Budapest, Borkollégium



A borokkal most ismerkedők számára a legjobb, ha valóban az alapoktól indulnak el.

 


A képzésen a résztvevők bepillantást nyerhetnek a borral kapcsolatos legfontosabb témákba, és egyebek mellett a következő kérdésekre kaphatnak választ: hogy készül a bor? Melyek a fő szőlőfajták? Mitől különböznek a borok? Hogyan érdemes kóstolni? Melyik borhoz milyen étel illik? Akik szeretnének a társaságban hozzászólni a beszélgetéshez, szeretnének fogódzót kapni a borválasztáshoz mind a boltban, mind az étteremben, azok számára kiváló segítséget nyújt az egynapos kurzus.
 


TematikaA borkóstolás fogalma, személyi és tárgyi feltételei (2 óra)
Bortípusok (2 óra)
Szőlőfajták (2 óra)
Bor és gasztronómia (2 óra)


VizsgaA tanfolyamot elvégző hallgatóink oklevelet vehetnek át, külön vizsgát nem kell letenni.
 
TandíjKedvezményes ár: 16.900 Ft + ÁFA, amennyiben a tanfolyam kezdete előtt 15 naptári nappal megtörténik a befizetés, illetve megérkezik az átutalás az iskola bankszámlájára.
Teljes ár: 19.900 Ft + ÁFA, amennyiben a tanfolyam kezdetétől 15 napon belül történik a befizetés.
 


Közelgő programok

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!