A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Bock St. Márton Napi Újborünnep

11. 09.

Villány, Bock PinceNovember 9-én este nyílnak meg a Bock Pince kapui az idei St. Márton Napi Újborünnep vendégei előtt, amikor is ceremóniákkal és ünnepi hangulattal teli forgatag veszi kezdetét.

 

Bock St. Márton Napi Újborünnep

 

A hagyományokat követve az étlapon ezúttal is az Óbor Étterem libából készült ínyencségei sorakoznak és a Pincészet ikonikus, ám új köntösbe bújt St. Márton PortaGézáját is megízlelhetik a résztvevők. A gasztronómiai élmények ezzel még nem érnek véget, mivel a Capella 2009 és Bock 70+ borkóstoló mellett Marton Adrienn kékszőlőmagos finomságokat bemutató főzőshowja és a Magyar Trappista Sajt bemutatója is várja az érdeklődőket. Itt lesz a HAnd” Udvari Sütöde is, amely legfinomabb macaronjait válogatta össze az ünnepre.

Számos újdonsággal érkezik az Ikon Szappan és a Happy Skin, akik többek között Bock kékszőlőmag alapanyagból készült termékeiket is elhozzák az eseményre. Az Autopalace Budának köszönhetően a legújabb Land Rover és Range Rover modellekkel is megismerkedhetnek a résztvevők. A REKONTIR Cégcsoport által támogatott különleges programok között idén sem nem maradhat el a hagyományos jótékonysági tombola, a vendégek szórakoztatásáról Deák Bill Gyula, Gájer Bálint és zenekara, St. Martin, a BorCanto, a Villányi Ifjúsági Fúvószenekar, a Happiness Duó, valamint látványos fényfestés gondoskodik.

 

Részletek és információk: hotel.bock.hu; szentmarton@bock.hu

 

Link a regiszrációhoz a Bock weboldalán: http://bit.ly/marton-nap-1


Közelgő programok

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!