Borgasztronómia Kurzus
Budapest, Borkollégium
A gasztronómia jelentős fejlődést mutat hazánkban. Egyre nyitottabbak vagyunk a minőségi alapanyagokra, ételekre, éttermekre. A bor és étel párosítása izgalmas kérdés, hiszen a fogáshoz jól megválasztott ital, vagy a borhoz jól megválasztott étel nagymértékben fokozni tudja az ízélményt.
Tematika
Alapízek (2 óra)
Bortípusok (2 óra)
Alapvető bor-étel párosítások (3 óra)
Saláta- és társai (2 óra)
Húsimádóknak (2 óra)
Sajt (2 óra)
Édesszájúaknak (2 óra)
Tandíj
Kedvezményes ár: 32.000 Ft + ÁFA, amennyiben a tanfolyam kezdete előtt 15 naptári nappal megtörténik a befizetés, illetve megérkezik az átutalás az iskola bankszámlájára.
Teljes ár: 40.000 Ft + ÁFA, amennyiben a tanfolyam kezdetétől 15 napon belül történik a befizetés.
Ide kattintva jelentkezhet a tanfolyamra.
További tanfolyamokért, kurzusokért és kóstolókért látogasson el a Borkollégium honlapjára.
Cikkek a tanfolyamról:
- Amit még szakácsként sem tudtam a bor-étel párosításról
- Kis magyar gasztronómia: a tanulás lenne a legjobb befektetés
Hírlevél
Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!