A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Borgasztronómia tanfolyam

05. 25. - 05. 26.

Budapest, Borkollégium



Minden amit a bor és ételpárosításról tudni kell.

 

Borgasztronómia tanfolyam

 

A gasztronómia jelentős fejlődést mutat hazánkban. Egyre nyitottabbak vagyunk a minőségi alapanyagokra, ételekre, éttermekre.

Jelentkezés ITT.

A bor és étel párosítása izgalmas kérdés, hiszen a fogáshoz jól megválasztott ital, vagy a borhoz jól megválasztott étel nagymértékben fokozni tudja az ízélményt. Egy-egy bortanfolyam keretében korlátozottak a lehetőségek az összekóstolás komplex rendszerének megismerésére, ezért alakították ki kétnapos kurzusukat a gasztronómia és bor iránt érdeklődők számára.

Tematika

  • Alapízek (2 óra)
  • Bortípusok (2 óra)
  • Alapvető bor-étel párosítások (3 óra)
  • Saláta- és társai (2 óra)
  • Húsimádóknak (2 óra)
  • Sajt (2 óra)
  • Édesszájúaknak (2 óra)

Jelentkezés és további információk ITT.


Közelgő programok

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!