06. 13.
Borgasztronómia tanfolyam
05. 25. - 05. 26.
Budapest, Borkollégium
Minden amit a bor és ételpárosításról tudni kell.
A gasztronómia jelentős fejlődést mutat hazánkban. Egyre nyitottabbak vagyunk a minőségi alapanyagokra, ételekre, éttermekre.
Jelentkezés ITT.
A bor és étel párosítása izgalmas kérdés, hiszen a fogáshoz jól megválasztott ital, vagy a borhoz jól megválasztott étel nagymértékben fokozni tudja az ízélményt. Egy-egy bortanfolyam keretében korlátozottak a lehetőségek az összekóstolás komplex rendszerének megismerésére, ezért alakították ki kétnapos kurzusukat a gasztronómia és bor iránt érdeklődők számára.
Tematika
- Alapízek (2 óra)
- Bortípusok (2 óra)
- Alapvető bor-étel párosítások (3 óra)
- Saláta- és társai (2 óra)
- Húsimádóknak (2 óra)
- Sajt (2 óra)
- Édesszájúaknak (2 óra)
Jelentkezés és további információk ITT.
Hírlevél
Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!