A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Borkollégium alapfok - Borismeret A-tól Z-ig

01. 21. - 02. 25.

Budapest, Borkollégium



Borkedvelő vagy, de nem vagy még tudatos borfogyasztó? Nyitott vagy, hogy különleges fajtákat is megismerj, de nehezen választasz még egyedül? Esetleg a hobbi mellett a munkádban is hasznát vennéd a borismeretnek?

 

Borkollégium alapfok - Borismeret A-tól Z-ig

 

Tanfolyamunkat mindazoknak ajánljuk, akik alapszintű, de átfogó tudást szeretnének szerezni Magyarország borvidékeiről, a hazánkban honos szőlőfajtákról és a borkészítés alapelveiről, amiből megtudjuk, hogy mitől is lesz minőségi egy bor.

 
A többnapos képzés során az elméleti oktatás mellett 35 bor kóstolása mentén ismerkedünk meg az érzékszerveink működésével és a helyes kóstolási technikával.
 

 

Tematika:

A borkóstolás alapjai (4 óra)
Szőlészeti, borászati alapismeretek (4 óra)
Szőlőfajta ismeret,  Kárpát-medence szőlőfajtái (4 óra)
Magyarországi borvidékei I. (4 óra)
Magyarországi borvidékei II. (4 óra)
Tokaj (4 óra)
 


Kiknek ajánljuk?

borkedvelőknek, akik jobban értenének a borokhoz,
tudásszomjasoknak, akik nyitottak az új ismeretekre,
gasztronómia iránt érdeklődőknek, hiszen a bor alapvető része annak,
HORECA szereplőknek, akik munkájuk során is kamatoztatni szeretnék a megszerzett ismereteket.

 
Ha fontos számodra a nemzetközileg elismert oklevél megszerzése, vagy csupán a nyelvtudásodat csiszolnád az új ismeretek megszerzésével egyidejűleg, akkor válaszd a Wines of Hungary kurzust.

 

Időpont: 2020. január 21., 28. , február 4., 11., 18., 25. (17:30-21:30)


Közelgő programok

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!