Borkollégium alapfok - Borismeret A-tól Z-ig
Budapest, Borkollégium
Egy tanfolyam azoknak, akik alapszintű, de átfogó tudást szeretnének szerezni Magyarország borvidékeiről, a hazánkban honos szőlőfajtákról és a borkészítés alapelveiről, amiből megtudjuk, hogy mitől is lesz minőségi egy bor.
Borkedvelő vagy, de nem vagy még tudatos borfogyasztó? Nyitott vagy, hogy különleges fajtákat is megismerj, de nehezen választasz még egyedül? Esetleg a hobbid mellett a munkádban is hasznát vennéd a borismeretnek?
Tanfolyamunkat mindazoknak ajánljuk, akik alapszintű, de átfogó tudást szeretnének szerezni Magyarország borvidékeiről, a hazánkban honos szőlőfajtákról és a borkészítés alapelveiről, amiből megtudjuk, hogy mitől is lesz minőségi egy bor.
A többnapos képzés során az elméleti oktatás mellett 35 bor kóstolása mentén ismerkedünk meg az érzékszerveink működésével és a helyes kóstolási technikával.
Kiknek ajánljuk?
- borkedvelőknek, akik jobban értenének a borokhoz,
- tudásszomjasoknak, akik nyitottak az új ismeretekre,
- gasztronómia iránt érdeklődőknek, hiszen a bor alapvető része annak,
- HORECA szereplőknek, akik munkájuk során is kamatoztatni szeretnék a megszerzett ismereteket.
Ha fontos számodra a nemzetközileg elismert oklevél megszerzése, vagy csupán a nyelvtudásodat csiszolnád az új ismeretek megszerzésével egyidejűleg, akkor válaszd a Wines of Hungary kurzust.
Nem tudod, hogy mi a különbség a WSET és a Borkollégium tanfolyamok között, ITT segítünk neked eligazodni, hogy tisztán lásd a lényegi eltéréseket.
Hírlevél
Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!