A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Borkollégium: Bevezetés a Borkóstolásba

06. 24.

Budapest, Borkollégium



A borokkal most ismerkedők számára a legjobb, ha valóban az alapoktól indulnak el. Ezen a képzésen a résztvevők bepillantást nyerhetnek a borral kapcsolatos legfontosabb témákba, és egyebek mellett a következő kérdésekre kaphatnak választ: hogy készül a bor? Melyek a fő szőlőfajták? Mitől különböznek a borok? Hogyan érdemes kóstolni? Melyik borhoz milyen étel illik? Akik szeretnének a társaságban hozzászólni a beszélgetéshez, szeretnének fogódzót kapni a borválasztáshoz mind a boltban, mind az étteremben, azok számára kiváló segítséget nyújt egynapos kurzusunk.

 

Tematika

  • A borkóstolás fogalma, személyi és tárgyi feltételei (2 óra)
  • Bortípusok (2 óra)
  • Szőlőfajták (2 óra)
  • Bor és gasztronómia (2 óra)

Vizsga

A tanfolyamot elvégző hallgatók oklevelet vehetnek át, külön vizsgát nem kell letenni.

Tandíj

Kedvezményes ár: 16.900 Ft + ÁFA, amennyiben a tanfolyam kezdete előtt 15 naptári nappal megtörténik a befizetés, illetve megérkezik az átutalás az iskola bankszámlájára.
Teljes ár: 19.900 Ft + ÁFA, amennyiben a tanfolyam kezdetétől 15 napon belül történik a befizetés.

Ide kattintva jelentkezhet a tanfolyamra

További tanfolyamokért, kurzusokért és kóstolókért látogasson el a Borkollégium honlapjára.

 


Közelgő programok

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!