06. 13.
Borvacsora a St. Andrea Szőlőbirtok boraival
09. 19.
Budapest , Trófea Grill Étterem
Ínyenc menüsorral és kiváló borokkal, valamint az étterem svédasztalának teljes kínálatával várják vendégeiket a Trófea Grill borvacsoráján!
A borvacsora borai és a menü:
- Hideg előétel: Kacsapástétom zöldalmás céklaravioli - Akutyafáját Egri Cuvée 2016.
- Leves: Nyírségi gombócleves - Napbor 2016.
- Meleg előétel: „Rakott krumpli”- Csakegyszóval Egri Pinot Noir 2014.
- Főétel: Préselt báránycsülök szegfűgombával füstös paszternák pürével - Hangács Bikavér 2013.
- Desszert: Szecsuániborsos csokoládéfelfújt, fahéjas szilva sorbet - Áldás Bikavér 2015.
A vacsorán résztvevő, és kérdőívet kitöltő vendégek között egy kétszemélyes meghívást sorsolnak ki, amelyet egy következő borvacsora alkalmával lehet felhasználni.
A rendezvényre asztalfoglalás szükséges!
Hírlevél
Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!