A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Borvacsora a St. Andrea Szőlőbirtok boraival

09. 19.

Budapest , Trófea Grill Étterem



Ínyenc menüsorral és kiváló borokkal, valamint az étterem svédasztalának teljes kínálatával várják vendégeiket a Trófea Grill borvacsoráján!

 

A borvacsora borai és a menü:

  • Hideg előétel: Kacsapástétom zöldalmás céklaravioli - Akutyafáját Egri Cuvée 2016.
  • Leves: Nyírségi gombócleves - Napbor 2016.
  • Meleg előétel: „Rakott krumpli”- Csakegyszóval Egri Pinot Noir 2014.
  • Főétel: Préselt báránycsülök szegfűgombával füstös paszternák pürével - Hangács Bikavér 2013.
  • Desszert: Szecsuániborsos csokoládéfelfújt, fahéjas szilva sorbet - Áldás Bikavér 2015.



A vacsorán résztvevő, és kérdőívet kitöltő vendégek között egy kétszemélyes meghívást  sorsolnak ki, amelyet egy következő borvacsora alkalmával lehet felhasználni.

A rendezvényre asztalfoglalás szükséges!


Közelgő programok

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!