A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Buborék Világ Pezsgőtanfolyam

05. 18. - 05. 19.

Budapest, BorkollégiumA hazai boréletben egyre nagyobb szerepet töltenek be mind a pezsgők, mind a habzó- és gyöngyöző borok, ezért is tartották fontosnak egy ilyen témával foglalkozó kurzus elindítását.

 

A pezsgőt sokan a különleges alkalmak italának tartják, és ezért igen ritkán – általában az év végén – fogyasztják csupán. A tradicionális módszerrel készült pezsgők természetesen tényleg nem nevezhetők mindennapinak, azonban a buborékos italok meglehetősen széles spektruma alkalmas a változatos felhasználásra. A hagyományos, vagy charmat eljárással készült pezsgők, a proseccók, a habzó és gyöngyöző borok között találunk minden eseményhez illő választást, legyen az egy vacsora, kertiparti, vagy egy nyáresti beszélgetés. Ezek az italok ráadásul kiválóan illeszkednek az étkezéseken szinte minden fogáshoz, így a gasztronómiában is optimális választást jelenthetnek.

Jelentkezés ITT.
 


A hazai boréletben egyre nagyobb szerepet töltenek be mind a pezsgők, mind a habzó- és gyöngyöző borok, ezért is tartották fontosnak egy ilyen témával foglalkozó kurzus elindítását. A különböző pezsgőkészítési módok, pezsgőstílusok, termőhelyek különleges izgalmakat ígérnek a résztvevőknek.
 
Kóstolt italok száma: 20 
 

Tematika

  • Mitől pezsgő a pezsgő? (2 óra)
  • Technológiai alapok (3 óra)
  • Termőhelyek vonzásában 1. (3 óra)
  • Termőhelyek vonzásában 2. (3 óra)
  • Champagne (2 óra)
  • Pezsgő és gasztronómia (2 óra)

Jelentkezés és további részletek ITT.


Közelgő programok

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!