A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Budapesti bor és csokoládékóstoló

01. 24.

Budapest, Vendéglő a Zsákbamacskához



Legsikeresebb kóstolósorozatuk, újra Budapesten kerül megrendezésre, ahol ismét a csokoládéké és a boroké a főszerep.

 

A kóstoló folyamán 8 csokoládét és 8 különböző bort kóstolhat, melyek a lehető legkülönbözőbb módon kerülnek összhangba és egészítik ki egymás karakterét:
1. Kékfrankos Rozé 2018
2. Egri Csillag Superior 2017 - 62%-os Madagaszkári tejcsokoládé physalissal és fahéjvirággal
3. Egri Leányka Superior 2016 - Japán zöldteás-gyömbéres fehércsokoládé
4. Pinot Noir 2017 - Mexikói étcsokoládé füstölt sóval karamellizált mandulával
5. Kadarka 2015 - Sao Thomé étcsokoládé fekete szezámmal és liofilizált málnával
6. Kékfrankos 2016 - Choya szilvás trüffellel

7. Egri Bikavér Superior 2015 - Dominikai étcsokoládé chai latté-val és áfonyával
8. Egri Várvédő 2013 - Kakaóbabdrazsé tonkával és málnával
9. Ecuadori étcsokoládé kumquatttal és kávébabbal

A kóstoló házigazdái:

  • Tóth Katalin, a Tóth Ferenc Pincészet vezetője, 
  • Szeleczky Takács Viktória, a Fabric Csokoládé művésze és alkotója,
  • Bernáth-Ulcz Adél, a CsokiLaBor lelkes szakértője. 


Belépődíj: 6800 Ft/fő (amely tartalmazza a kóstolásra kerülő borokat, csokoládékat, vizet és sós ropogtatnivalót). 

Jelentkezés:Tóth Katalin | +36 20 444-0173
E-mail: katatoth@tothferencpinceszet.hu 


Közelgő programok

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!