Bujdosó borvacsora
Budapest, Almásy Vendéglő
A következő borvacsora során a Dél-Balaton egyik legjobb borászata a Bujdosó Pincészet gondoskodik az est kiváló borairól!
Egy igazi családi birtok, ahol 80 hektáron három generáció fáradozik azon, hogy minél jobb minőségű, a területnek leginkább megfelelő szőlő teremjen és a dél balatoni vidékre legjellemzőbb zamatokat tudják létrehozni boraikban.
A pincészetet és a borokat személyesen Bujdosó Ferenc Úr fogja bemutatni, aki a borkészítés mellet a vitorlázás szerelmese is, amit a borok elnevezése is tükröz.
Menü
Zöld 2016 gyöngyözőbor
Balaton 2016 (Olaszrizling)
Sertés szűz carpaccio, zöldalma, mandula
Matacs 2011 szürkebarát
Rántott malacláb, körte, zeller
Katamarán Rosé
Katamarán 2013 ( Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon)
Sertéstarja, csicseriborsó, mangold
Sirocco 2013 (Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Merlot)
Farkastanya 2012 (Cabernet Franc)
Kacsacomb, sütőtök, krokett
Tramontana 2015 (Tramini édes)
„Aperol spritz”
A menü ára a borokkal: 10.000,- Ft.
A menü ára borok nélkül: 7.500,- Ft.
Asztalfoglalás: mail info@almasyvendeglo.hu, tel +36 1 3151338
Hírlevél
Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!