Csábító Csavarzárasok Kóstolója
Budapest, Bárkert Bistro
Egyre elterjedtebb hazánkban is a csavarzár használata, már nemcsak a fehér és rosé boroknál találkozhatunk vele, hanem a vöröseknél is. Itt az ideje megmutatni az így készült borok sokszínűségét!
Milyen eljárással készülnek a csavarzáras borok? Mi az előnyük a parafadugóval szemben? Miért érezzük őket sokkal frissebbnek és gyümölcsösebbnek?
Csatlakozzon Ön is a júniusi Afterwork-höz, ahol közel 50 tétel segítségével ismerheted meg a reduktív borok üdítő sokszínűségét!
Belépő tartalmazza:
izgalmas helyszín, jó társaság, remek hangulat
50 bor kóstolása, találkozás a borászokkal
vacsorafalatok
Szigetközi víz
értékes tombolanyeremények
+ Mindegy jegyrendelés mellé egy 2015-ös Kamocsay Ákos Ihlet Cuvée-t adunk ajándékba!
Pohárbérlés: 1000 Ft/db
Kiállító borászatok:
• Babiczki László (Mátra)
• Frittmann Borászat (Kunság)
• Gál Szőlőbirtok és Pincészet (Kunság és Balatonfelvidék)
• Gedeon Birtok (Kunság)
• Günzer Zoltán Pincészete (Villány)
• Kamocsay Ákos Prémium borok (Neszmély)
• Kristinus Borbirtok (Balatonboglár)
• Obzidian Bormanufaktúra (Tokaj)
• Pannonhalmi Apátság (Pannonhalma)
• Ruppelt Borház (Villány)
• Sebestyén (Szekszárd)
A kiállítók feltöltése folyamatban.
Jegyek: 6.900 Ft/fő
4 fő felett 15% kedvezmény!
Részletek és jegyrendelés ITT!
Hírlevél
Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!