Dúzsi Borvacsora az Almásy Vendéglőben
Budapest, Almásy Vendéglő
„Az a jó bor, ahol egy pohár elfogyasztása után az ember nem tud szabadulni a gondolattól, hogy meg kellene inni még egyet.”
Dúzsi Tamás, noha a rozéval összefüggésben ugyebár királyként emlegetik, valójában nem sztár. Nem az az alkat. Gondolkodó, önmagával is vitázó ember, akinek bár határozott elképzelései vannak a világról és benne a borkészítésről, azért mindig keresi az új, még járatlan utakat és lehetőségeket is. Munkássága elismeréseként, 2014-ben az év bortermelője lett.
A borvacsorán Dúzsi Tamás személyesen mutatja be a pincészetet és a borokat.
Kékfrankos Rosé 2016
Pinot Noir Rosé 2016
Polip, lime, borsó
Cabernet Sauvignon Rosé 2015
Malackaraj, gyalult tök, paradicsom,
Birtokbor 2012
Bárányvagdalt, brokkoli
Pentaton 2012, Görög szó 2012
Hátszín, kéksajt, újburgonya, hagyma
Eper, bodza, rebarbara
A menü ára, a borokkal: 11.000,- Ft.
A menü ára borok nélkül: 7.500,- Ft.
Asztalfoglalás:
+ 36 1 3151338
info@almasyvendeglo.hu
Hírlevél
Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!