Gasztroforradalom - kerekasztal-beszélgetés a Hadikban
Budapest, Hadik Kávéház
Májusban sem maradhatunk Absolut StudioFlow nélkül; Csalár Bence (Studio Csalár) asztalánál négy szakember osztja meg véleményét velünk a hazai gasztroforradalomról.
Mautner Zsófi műsorvezető, szakács és a Chili & Vanilia gasztrobloggere, Wossala Rozina műsorvezető, szakács, valamint a BESTIA és Kishusom büszke tulajdonosa, Czinege Tamás, a Gastro-Hack showmanje, valamint Kárai Dávid (íz Huszár, Nosalty) szakács, újságíró és gasztroblogger ülnek le egy asztalhoz.
A kerekasztal-beszélgetésen a vendégek közreműködésével a hazánkba beköszöntött gasztroforradalom jelensége lesz terítéken, az egyre nagyobb teret nyerő különleges gasztronómiai igényeket, illetve a változatos táplálkozás fontosságát is érintve.
A május 28-án (hétfő) este 6 órakor kezdődő beszélgetés során olyan kérdések merülnek majd fel, mint például: milyen irányba változik a magyar konyha? mitől lehet sikeres egy étterem? mi érdekli a legjobban a közönséget, ha szakácskönyvekről, online gasztro-tartalomról van szó?
Helyszín: Hadik Kávéház – Bartók Béla út 36.
Időpont: 2018.05.28. – 18.00
Facebook esemény ITT.
Belépő: 1000 HUF
Jegyek csak a helyszínen kaphatók!
Hírlevél
Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!