Haladó étel- és bor párosítások, borstílusok
Budapest, Borkollégium
Az alap ízeket már jól ismered és a klasszikus bor-étel párosítás alapelveit sem követed? Előfordult már, hogy vöröshúshoz fehérbort szervíroztál, de az ízharmóniával mégsem voltál elégedett? Az irány jó, segítünk tökéletesíteni!
Ha rendelkezel némi elképzeléssel az étel és bor társítás alapjairól, akkor itt az idő magasabb szintre lépni. A haladó kurzuson megtanuljuk, hogy az érlelés módja, a sav és a tannin mértéke is befolyásolja az ízélményt. Differenciáltabb párosítások, nagyobb lépések a tapasztalat felé: a kétnapos kurzus ezen az úton lendíti tovább azokat, akik szeretik és egy kicsit már értik is a gasztronómia alapjait.
Részletek és jelentkezés ITT.
Amiről szó lesz:
- Kis hazai borkörkép
- Milyen borkategóriák vannak?
- Hogyan befolyásolja a borászati technológia az ízélményt?
- A bor alkotóelemeinek a szerepe az ételválasztásban
- Milyen szerepet játszanak a geológiai és klimatikus adottságok a bor-étel párosításban?
Kóstolt italok száma: 10-12
Kóstolt ételek száma: 5-7
Előadó: Mészáros Gabriella
Időpontok és tandíj
- Kedvezményes ár: 31.500 Ft, amennyiben a tanfolyam kezdete előtt 15 naptári nappal megtörténik a befizetés, illetve megérkezik az átutalás az iskola bankszámlájára.
- Teljes ár: 38.000 Ft, amennyiben a tanfolyam kezdetétől 15 napon belül történik a befizetés.
- Csoportos akció: minimum 3 főtől 10% kedvezmény a végösszegből. Diákkedvezmény: 25 éven aluliaknak, érvényes diákigazolvány bemutatásával 15% kedvezmény.
Hírlevél
Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!