A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Házi Gazda 01.- Balatoni pezsgő és habzóbor nap

12. 14.

Budapest, PalettaÜnnepek előtti pezsgés a Palettában!

 


Hagyományteremtő szándékkal indítják házi-gazda tematikus napjukat, napjaikat. Ezen alkalmakkor két állandó házi gazda: Tóth Ádám, a Pláne Badacsony vezetője, mint a budapesti Paletta bisztró borválogatásáért felelős borválogatója és Dániel Bezerics a Paletták tulajdonosa lát vendégül egy termelőt, akinek a termékei határozzák meg a nap tematikáját és zárásként a vacsora menetét.

 

Az első, picit rendhagyó alkalommal a két házi - gazdák nem pusztán egy termelőt, hanem sok - sok gazdát szeretne bemutatni. Az ünnep közeledtével hazánkban is előtérbe kerül a pezsgő fogyasztás. Ezért döntöttek úgy, hogy egész napos habzó és pezsgő vásárt tartanak, egyúttal szeretnék meghozni a vendégek kedvét a gyönyörű balatoni buborékosokhoz, amiket egész évben előszeretettel ajánlanak és fogyasztanak is.


Ezen alkalomból már a déliDELI alatt pezsegni fognak és minden ebédre érkező vendégüket szeretettel meginvitálnak egy pohárra Bezerics Dani szexi gyöngyözőborából. Ádámnál pedig egész nap kóstolgathatják a szebbnél szebb balatoni pezsgőket, amiket természetesen kedvezményesen meg is vásárolhatnak, vagy előrendelhetnek.

 

A nap fénypontja a pezsgő vacsora, ahol a részvétel 24 főben limitált. Érdemes tehát mihamarabb foglalni. 
Ádám a pezsgőket, Dani pedig a Peletta exclusive erre az alkalomra hangolt menüjét mutatja be.
 

Közelgő programok

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!