A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

III. BorVár Siklós

05. 25.

Siklós, Siklósi vár2019. május 25.-én újra a Siklósi vár történelmi falai közé költöznek egy estére a villányi borászok.

 

A múlt illata, a jelen zamata, és a jövő dallama!
 „A múlt illata” igen, mert a Vár ódon falai a történelem által átitatott különleges illatot árasztanak magukból; és a kiállító borászok régebbi évjáratokat is bemutatnak.
„A jelen zamata” igen, mert a modern borkóstoló mellet, a jelen konyhaművészetét megtestesítő különleges gasztronómiai élményeket is tartogat a rendezvény; valamint a régióból itt lesznek a környékbeli kézműves kiállítók is.
„A jövő dallama” igen, mert a borkóstolás mellett zenei programokkal is készülnek a szervezők, és minden évben megismételni a rendezvényt.
 
Közös célunk, hogy hagyományt teremtsünk evvel a rendezvénnyel, hiszen ez már a 3. BorVár. Újítás idén, hogy a kiállítók bázisát adó villányi borászok mellet ezúttal vendég borvidék is jelen legyen, ami most a Pécsi borvidék lesz.

További célkitűzésünk, hogy a helyi közönségen kívül az Ország borszerető embereit elcsábítsák Siklósra. A vár falai között sétálva egy pohár borral, zenét hallgatva, gyönyörködni a táj szépségében. Megismerni a helyi kultúrát, történelmet. Ez nem csak egy egyestés program!
Ha már Siklóson járunk, ne feledkezzünk meg a gyógyfürdőről, és a történelmi templomokról sem. Rengeteg a látnivaló a környéken.
 
Végül, de nem utolsó sorban a III. BorVár kiállítóit és hivatalos programját megtaláljátok az esemény facebook oldalán: https://www.facebook.com/events/788532278189946/
Jegyeket már most tudok vásárolni az alábbi linkre kattintva: https://www.jegymester.hu/hun/Event/8173697/III-Borvar
Jegyárak:

  • EARLY BIRD jegyárak március 31-ig, vagy amíg a készlet tart: 4.499 HUF/fő
  • ELŐVÉTELES jegyárak április 30-ig, vagy amíg a készlet tart: 4.999 HUF/fő
  • TELJES ÁRU jegyárak május 1-től a készlet erejéig: 5.999 HUF/fő  

Közelgő programok

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!