A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

IX. Márton napi Borfesztivál a Gellértben

11. 07. - 11. 10.

Budapest, Danubius Hotel GellértNovemberben ismét vár a főváros legizgalmasabb Márton napi programja a Danubius Hotel Gellértben!

 

IX. Márton napi Borfesztivál a Gellértben

 

A borfesztivál az ország ikonikus szállodájában kilencedik alkalommal tölti meg élettel a történelmi színfalakat, és a fesztiválozók a kiváló borok korlátlan kóstolása mellett mintegy 3000 m2-en élvezhetik a lélegzetelállító helyszíneket.

 

Itt lesznek a híres szálloda összes termében ismét Magyarország legkiválóbb borászatai, korlátlanul kóstolhatunk több száz féle bort és minőségi pálinkát. Lesz libastand, Budapest válogatott gasztro helyei, kúl koncertek a Gellért Fürdőcsarnokban., ahol pénteken fellép a Lóci játszik és szombaton a The Biebers.


Részletek és jegyrendelés ITT

Így isztok ti

A Márton napi Borfesztivál minden évben más-más tematika köré épül fel, idén Karinthy Frigyes brilliáns irodalmi paródiája, az Így irtok ti kínálta az ötletet, hogy a bor és az irodalom elválaszthatatlan kapcsolatával fűszerezzük meg a fesztivál négy napjának programjait.

A műfaj klasszikusa kávéházi játékokból, nemzedéktársainak kigúnyolásából született, és egycsapásra ismertté tette szerzőjét, aki később gyakori vendége lett a Gellértnek. Lássuk tehát ismét vendégül az általa képviselt játékosságot a borfesztiválon,  amikor a különböző tételek megkóstolásával egy-egy teljes regény alakul majd a fesztiválozók fejében, melyek mindegyikének címe a borfesztivál idei szlogenje lesz: "Így isztok ti".

 

Kiállítók megtekinthetők a rendezvény weboldalán: http://www.borfesztivalgellert.hu/boraszatok/


Közelgő programok

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!