Ízelítő kurzus extra
Budapest, Borkollégium
Érdeklődsz a borok iránt és szeretnél jó borokat választani, kóstolni? Ajándékba, összejövetelre, vacsorához, vagy egyszerűen saját magadnak vennél bort, és kis segítség kellene? Megismernéd, felismernéd a legfontosabb szőlőfajtákból készült borokat? Az is érdekelne, hogy miként, és meddig marad jó egy tétel?
Amennyiben szeretnél választ kapni a fenti kérdésekre, nagyobb magabiztosságra tennél szert a borválasztás, szervírozás, kóstolás területén, akkor gyere el a Borkollégium 4 órás esti Ízelítő Extra kurzusára.
A képzés remek lehetőséget nyújt a borokkal ismerkedők számára az élvezetes tanulásra 7 tipikusnak mondható szőlőfajta segítségével:
- chardonnay
- sauvignon blanc
- olaszrizling vagy rajnai rizling
- furmint
- pinot noir
- cabernet sauvignon
- syrah /shiraz
Tematika
A legfontosabb szőlőfajták (7 bor kóstolása mentén)
Hogyan válasszunk bort? (étteremben, szaküzletben, fesztiválon stb.)
A helyes bortárolás, szervírozás
Alap ízek a borokban és ételekben - bevezető
Kiknek ajánljuk?
Borkedvelőknek, de még nem tudatos borfogyasztóknak,
Ízelítő kurzust végzett hallgatóknak,
Azoknak, akik szívesen sajátítanak el új ismereteket, amelyet akár a baráti társaságban, vagy az üzleti életben is tudnak kamatoztatni,
Akik szeretnének elindulni a szakszerű borkóstolás útján.
Időtartam: 4 óra
Előadó: Bálint László, Kollár Mariann, Petzold Attila, Piskor Fanni
Helyszín: Borkollégium (1067 Budapest, Podmaniczky 31. I/7.)
Minden résztvevő egy 5.000 Ft értékű kupont kap ajándékba, mely beváltható a Bevezetés a borkóstolásba bortanfolyamra!
Hírlevél
Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!