06. 13.
Jazz Brunch a Kastélykertben
04. 23.
Tolcsva, Helia-D Herba kastély
Könnyed és egzotikus fogásokat készít a Miskolcról érkező A Leves gasztroműhely, melyhez tolcsvai borászok és a házigazda Budaházy Pince kínálják kötetlen, könnyed légkörben boraikat, élő jazz zene kíséretében a kiskastély és gyógynövényes kertje szemet gyönyörködtet miliőjében.
Brunch Menü (11:00-14:00)
- Tokaji kávépörkölő manufaktúra espresso&more
- Előétkek: Sült paprika krém | Limeos humusz krém | Fehérboros sajt fondü | Szezonális zöldség variációk | Bagett válogatás
- Leves: kókuszos karotta krémleves, illatos erdei gombákkal
- Főétel: zempléni báránycurry, aszalt gyümölcsös kuszkusszal
- Desszert: Fehércsokis chia puding az erdő gyümölcseivel
Borászatok:
- Csubák Pincészet
- Kiss István Pincészete
- Kvaszinger Borászat
- Oremus Pincészet
- Budaházy Pincészet
Élő jazz: Gáspár Károly duó
13: 00 Dr. Lovász Emese, régész-muzeuológus Tokaj bortörténeti előadása „Mindenkori hedonizmus a bor bűvöletében” címmel
Bővebb információ:
Telefon: +47 584 032
Hírlevél
Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!