A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Kékfrankos Április Nagykóstoló

04. 21.

Budapest, Danubius Hotel Gellért



A Kékfrankos Április a kékfrankos szőlőfajtát a középpontjába állító program, amelyben e sokszínű szőlőfajtára szeretnénk irányítani a figyelmet. Közel 50 borászat, több mint 100 kékfrankos és kékfrankos alapú bor (bikavér és rozé) lesz kóstolható.

 

A kékfrankos hazánk legelterjedtebb szőlőfajtája, a kizárólag fehérborokra specializálódott borvidékeinken kívül mindenhol foglalkoznak vele. A szőlőfajta borai kifejezetten változatosnak mondhatóak, hiszen többféle bortípus is nyerhető belőle. A kékfrankos kedvelt rozé- és silleralapanyag, vörösborként pedig készíthető belőle mindennapi fogyasztásra szánt könnyű, gyümölcsös bor, vagy tartalmas, a terroirjegyeket átadni képes prémium tétel. Sőt, a fajta kiváló cuvée borokhoz is, a bikavérek legfontosabb alapanyaga. Mindezt az összetettséget kívánja felvonultatni a Kékfrankos Április.

Bővebb információk és kiállítók hamarosan!

JEGYEK:
Early bird jegyek 2.000 Ft kedvezménnyel április 6-ig kaphatók.

Részletek és jegyrendelés: https://goo.gl/gFvue2


Közelgő programok

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!