A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Klein Dávid és Suhajda Szilárd: a hazai szikláktól a Himalájáig

01. 25.

Szekszárd, Bodri Pincészet



Egy mennyei borvacsora és Klein Dávid élménybeszámolója - ez egyszerűen kihagyhatatlan!

 

Klein Dávid és Suhajda Szilárd: a hazai szikláktól a Himalájáig

 

A program 18:00-tól indul.
Klein Dávid és Suhajda Szilárd élménybeszámolója 18:15-19:15-ig. 
Borvacsora: 19:30-tól

Hideg előétel, leves:
Paradicsom terrine és paradicsom consommé MONTE CRISTALLO fehérségű mozzarella golyóval
Szekszárdi Rozé „Rozi” 2017
 
Meleg előétel:
Tejszínes kelbimbó konfitált K2-es malaccsászárral, borotvakagylóval
Szekszárdi Sauvignon Blanc Válogatás „Faluhely” 2015
 
Főétel:
Kacsa QV PUNTA MICHELE receptje alapján
Szekszárdi Bikavér Válogatás „Faluhely” 2015
 
Desszert:
Mentás csokoládécsúcs a MONT BLANC havával
Szekszárdi „Optimus” Cuvée 2015
 

A vacsora ára: 10.000 Ft/fő
A rendezvény alatt korlátlan fogyasztási lehetőséget biztosítunk „Rozi” Rozéból és Bodri szódából. 
Asztalfoglalás: vendeglatas@bodribor.hu e-mail címen vagy a +36 74 67 67 00 telefonszámon.


Közelgő programok

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!