A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Live on the Terrace: Holdvölgy borászat

09. 21.

Budapest, Corso Restaurant & Bar



Holdvölgy borászat a Corso Étteremben.

 

Live on the Terrace eseménysorozatuk keretében szeptember 21-én a Holdvölgy pincészet hozza el legkiválóbb borait melyhez Gullner Gergő executive chefük fenséges fogásait társítják. A Holdvölgy pincészet Mád legkiválóbb területén, összesen 7 dűlőn helyezkedik el, borai hazai és nemzetközi szinten is az élvonalba tartoznak. Kapcsolódjanak ki a Corso teraszán a Budai várnegyed látványában gyönyörködve, és élvezzék a kiváló ételek és borok alkotta harmóniát…


Asztalfoglalás: http://bit.ly/Corso_Asztalfoglalas

 

MENÜ
 
HOLD AND HOLLO UPPP 
(Welcome drink)

Fehér paradicsomleves kagylókkal
VISION,TOKAJI SZÁRAZ BIRTOKVÁLOGATÁS

Aszalt paradicsommal töltött Tanyasi grillezett jérce, tökfőzelék paradicsomban, kaporszósz
EXPRESSION, TOKAJI SZÁRAZ HÁRSLEVELŰ BECSEK-DŰLŐ

Osso bucco, citrus polenta, vargánya 
MEDITATION, TOKAJI SZÁRAZ FURMINT KIRÁLY-DŰLŐ

Bazsalikomos panna cotta, paradicsom sorbet
CULTURETOKAJI ASZÚ 6 PUTTONYOS 2009


Közelgő programok

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!