Live on the Terrace: Holdvölgy borászat
Budapest, Corso Restaurant & Bar
Holdvölgy borászat a Corso Étteremben.
Live on the Terrace eseménysorozatuk keretében szeptember 21-én a Holdvölgy pincészet hozza el legkiválóbb borait melyhez Gullner Gergő executive chefük fenséges fogásait társítják. A Holdvölgy pincészet Mád legkiválóbb területén, összesen 7 dűlőn helyezkedik el, borai hazai és nemzetközi szinten is az élvonalba tartoznak. Kapcsolódjanak ki a Corso teraszán a Budai várnegyed látványában gyönyörködve, és élvezzék a kiváló ételek és borok alkotta harmóniát…
Asztalfoglalás: http://bit.ly/Corso_Asztalfoglalas
MENÜ
HOLD AND HOLLO UPPP
(Welcome drink)
Fehér paradicsomleves kagylókkal
VISION,TOKAJI SZÁRAZ BIRTOKVÁLOGATÁS
Aszalt paradicsommal töltött Tanyasi grillezett jérce, tökfőzelék paradicsomban, kaporszósz
EXPRESSION, TOKAJI SZÁRAZ HÁRSLEVELŰ BECSEK-DŰLŐ
Osso bucco, citrus polenta, vargánya
MEDITATION, TOKAJI SZÁRAZ FURMINT KIRÁLY-DŰLŐ
Bazsalikomos panna cotta, paradicsom sorbet
CULTURETOKAJI ASZÚ 6 PUTTONYOS 2009
Hírlevél
Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!