A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Magyar Borok Bálja 2017

02. 25.

Budapest, Corinthia Hotel Budapest2017. február 25-én immáron 12. alkalommal kerül megrendezésre a Magyar Borok Bálja, amelynek a Corinthia Budapest ad otthont. A rendezvény célja, hogy a magas minőségű magyar borokat hozzájuk méltó környezetben mutassa be exkluzív vendégeinek.

 

Magyar Borok Bálja 2017

 

A helyszín
A Magyar Borok Bálját 2017. február 25-én a Corinthia Hotel Budapestben, az ország egyik legnagyobb és legszebb báltermében tartják.
 
Exkluzív társaság
A korábbiaktól eltérően a 2017. februári eseményre nemcsak a korábban Év Bortermelője címet elnyert szakembereket invitálják, hanem akár egyéb szakmai díjakkal jutalmazott, vagy még nem kitüntetett, de tehetséges csúcsborászokat is.
 
Ahogy minden évben, 2017-ben is az ország aktuális legjobb borai kapnak lehetőséget, hogy a Magyar Borok Bálja borsorát adják. A hét pincészet az ország hat különböző borvidékét mutatja be egy-egy kiváló boron keresztül. Közreműködik a Michelin-csillagos Costes Downtown, valamint a Budai Gesztenyés Nagyvendéglő és az Atrium & Brasserie Restaurant, továbbá a Zila Kávéház - Krisztina Cukrászda. A fő borsort az alábbi pincészetek adják: Garamvári Szőlőbirtok, Kamocsay Ákos, Pannonhalma az Apátsági Pincészet, Szepsy Pince, Takler Kúria, Gere Attila Pincészete, Holdvölgy. 
 

 
A vendégeket a Junior Prima díjas televíziós műsorvezető Ördög Nóra kíséri majd végig az estén házigazdaként. Közreműködésével, a vacsora elfogyasztása után a Magyar Táncművészeti Főiskola hallgatóinak nyitótáncával kezdődik el igazán a báli hangulat. Az est folyamán fellép a Virtuózok komolyzenei tehetségkutató műsorban közönségdíjat nyert Kiss Zoltán ifjú hegedűművész; Nyári Károly Lyra-díjas jazz-zongorista, énekes, dalszerző és előadóművész, valamint a Nyári Lányok, Edit és Alíz. Az est legfényesebb csillagának személyét, azaz a sztárfellépő nevét egyelőre nem hozzák nyilvánosságra a szervezők, annyit azonban elárultak, hogy a hajnalig tartó tánchoz a tavaly is nagy sikert aratott Night Cruisers Band adja majd a zenét.
 
A teljes értékű báli belépőjegy tartalma a vacsoraasztalok színpadtól való távolságának függvénye. Már a legkedvezőbb, nettó 55.000 forintos "ezüst" jegy is tartalmazza a részvételt a teljes exkluzív vacsorán és programon, a korlátlan étel- és italfogyasztást a bálterem előterében - ahol mintegy száz különböző bor sorakozik majd fel -, a kaszinó használatát, továbbá a részvételt a tombolajátékon, amelyen a nyeremények összértéke 1.500.000 forint. Elköszönő ajándékként a bálozók Kamocsay Ákos Prémium Chardonnay Páskum-dűlő 2015-ös tételét vihetik majd haza, amely a Kamocsay Prémium borcsalád az egyik legsikeresebb tagja.
 
A kedvezményes árú, nettó 25.000 forintos sétálójegy az üdvözlőitalok és -ételek fogyasztását, a háromfogásos állófogadásos vacsorát, a vacsora utáni korlátlan étel- és italfogyasztást a bálterem előterében - ahol mintegy száz különböző bor sorakozik majd fel -, valamint a kaszinó használatát.
 
További információk a rendezvény weboldalán.
A Magyar Borok Bálja hivatalos Facebook-oldala.
 
Kapcsolódó cikkeinkért ide kattintson>>

Közelgő programok

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!