A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Márton napi Borfesztivál a Gellértben

11. 09. - 11. 12.

Budapest , Danubius Hotel GellértNovemberben ismét várja a főváros legizgalmasabb Márton napi eseménye a Danubius Hotel Gellértben!

 

Márton napi Borfesztivál a Gellértben

 

 

Hetedszer is Márton napi Borfesztivál a Gellértben!
 

Az idei borfesztivál a számmisztikát és a bűvös 7-est idézi meg, hiszen ez a szám kiemelkedik a többi közül. A hetes számmal találkozhatnak többféle időszámításban, vallásban, mágiában, mesében, a magyarság történelmében és szervezetünk ritmusaiban is. 


És most, a hetedik Márton napi Borfesztivál gasztro-programjaiban: Legendák találkoznak a borvacsorákon, hogy szenzációs menüt kínáljanak, megnyílik újra a Lakosztályétterem a Gasztronómia 7 csodájával, és barangolhatnak Hetedhét ország ízei között a Márton napi Sunday brunchon.

 


Ismét felvonulnak a híres szálloda összes termébe Magyarország legkiválóbb borászatai, korlátlanul kóstolhatnak több száz féle bort és minőségi pálinkát. Lesz libastand, Budapest válogatott gasztro helyei, és kúl koncertek a Gellért Fürdőcsarnokában.

 

Gellért-Borkollégium pop-up school

 

Gellért-Borkollégium pop-up school előadásokkal népszerűsíti a legkiválóbb magyar borokat a Márton napi Borfesztivál idén első alkalommal.

Az érvényes Márton napi Borfesztivál jeggyel rendelkező fesztiválozók előzetes regisztrációval ingyen vehetnek részt az egyenként 25 perces turnusokon, ahol színes elemekkel és borkóstolással átszőtt szakmai előadásokat hallhatnak Magyarország TOP 100 és legkiválóbb bordói borairól.

Részletek és regisztráció: http://www.borfesztivalgellert.hu/gellert-borkollegium/

 

Márton nap és borfesztivál? Akkor Gellért!

 

A kiállitók listája már most is hosszú és még folyamatosan bővítik a szervezők. Itt tudják megnézni, hogy kik azok, akikkel már bizton találkozhatnak a Gellértben.


Közelgő programok

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!