A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Márton-napi borvacsora a Matadorban

11. 09.

Etyek, Haraszthy Vineyards



November 9-én, szombaton különleges gasztronómiai és kulináris élményre invitáljuk vendégeinket! Borvacsoránk főszereplője természetesen a liba és az újbor lesz.

 

Különleges liba fogások a Matadorból és újborok a Haraszthy-tól: ebben az egységben ünnepeljük Szent Márton napját Etyeken, az Öreghegyen.


Welcome:


Sir Irsai 2019
Pinot Noir Rosé 2019

Menü:


LEVES
Rák bisque (burgonyában sült rák, fava bab, spenót, zöld harissa)
Chardonnay 2017

ELŐÉTEL
Libamáj borban párolt körtével
Öreghegy Cuvée 2016

FŐÉTEL
Konfitált libacomb, vöröskáposzta püré, cékla ragu, aszalt vörösáfonya, tepertő, habanerós cékla coulis
Öreghegy Pinot Noir 2015

DESSZERT
Brownie vaníliafagylalttal
Fantástico Malbec 2015

 


Az ételek felszolgálása 18:00-kor kezdődik.

A 4 fogásos ételsor ára borpárosítással: 19.900 Ft
(Az ár fogásonként 1-1 dl bort tartalmaz)
Az ételsor ára borok nélkül: 14.900 Ft

A rendezvényen való részvétel asztalfoglaláshoz kötött:
www.hvp.hu/matadoretterem

Az árak szervízdíjat nem tartalmaznak.


Közelgő programok

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!