Márton-napi borvacsora a Matadorban
Etyek, Haraszthy Vineyards
November 9-én, szombaton különleges gasztronómiai és kulináris élményre invitáljuk vendégeinket! Borvacsoránk főszereplője természetesen a liba és az újbor lesz.
Különleges liba fogások a Matadorból és újborok a Haraszthy-tól: ebben az egységben ünnepeljük Szent Márton napját Etyeken, az Öreghegyen.
Welcome:
Sir Irsai 2019
Pinot Noir Rosé 2019
Menü:
LEVES
Rák bisque (burgonyában sült rák, fava bab, spenót, zöld harissa)
Chardonnay 2017
ELŐÉTEL
Libamáj borban párolt körtével
Öreghegy Cuvée 2016
FŐÉTEL
Konfitált libacomb, vöröskáposzta püré, cékla ragu, aszalt vörösáfonya, tepertő, habanerós cékla coulis
Öreghegy Pinot Noir 2015
DESSZERT
Brownie vaníliafagylalttal
Fantástico Malbec 2015
Az ételek felszolgálása 18:00-kor kezdődik.
A 4 fogásos ételsor ára borpárosítással: 19.900 Ft
(Az ár fogásonként 1-1 dl bort tartalmaz)
Az ételsor ára borok nélkül: 14.900 Ft
A rendezvényen való részvétel asztalfoglaláshoz kötött:
www.hvp.hu/matadoretterem
Az árak szervízdíjat nem tartalmaznak.
Hírlevél
Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!