A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Narancsbor - Mesterkurzus

09. 19.

Budapest, Borkollégium



Senki ne gondoljon arra, hogy narancsbor narancsból készül - de akkor honnan kapta a nevét és mi köze is van a trópusi gyümölcshöz? A mesterkurzus átível néhány évezredet a grúz borkészítéstől napjaink magyar narancsboros világáig.

 

Narancsbor - Mesterkurzus

 

A mesterkurzusok évek óta lehetőséget adnak az együtt kóstolásra, ez kiapadhatatlan ismeret- és örömforrás. Az ilyen alkalmakon lelkes borimádók gyűlnek össze szakértők vezetésével, hogy körüljárjanak egy-egy témát (például borfajta, régió, pincészet). A kóstolás előtti, illetve alatti előadásból, beszélgetésből persze a hasznos információkon túl nem egyszer érdekes történetek rajzolódnak ki.

 

Előadó: Jász László (borász, Nagy-Somlói borvidék)
Kóstolt tételek száma: 12


 

Borsor:

 

"A nagy bajuszú Jász Laci" Pincéje

  • Perverzitás 2013
  • Salto Mortale 2015
  • Csak Zs.A.K. 2015
  • Vulkán Lehelete 2015

AZ Nektár/Asztalos Zoli               
Csobánci Bormanufaktúra

  • Borostyán 2015 (Zeusz)

Demeter Zoltán

  • Narancsbor 2015

Kaló imre
Pálffy Gyula
Pannonhalmi Apátsági Pincészet

  • Narancs Chardonnay 2016
  • Narancs Rajnai Rizling 2016

Somlói Vándor Pince

  • Narancs 2015

Közelgő programok

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!