A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Old & New Vintage Wine Dinner

12. 14.

Budapest, Kollázs - Brasserie & Bar



A KOLLÁZS - Brasserie & Bar első alkalommal rendezi meg exkluzív OLD & NEW VINTAGE borvacsoráját december 14-én, pénteken.

 

Magyarország 5 legkiemelkedőbb borászata egy vacsora keretében mutatja be régi és új vintage borait. A vacsorát a KOLLÁZS Séfje, Győrffy Árpád állította össze Becker Gábor, Vezető Sommelier és a borászatok csapatának közreműködésével, a Bortársaságnak köszönhetően - így egy teljesen új és exkluzív menü született meg erre az alkalomra, mindegyik fogás az adott kétféle vintage bor mellé párosítva született meg. 

Fogadás: 19:00 
Vacsora kezdete: 20:00 
Helyszín: KOLLÁZS - Brasserie & Bar 
Séf: Győrffy Árpád
Vezető Sommelier: Becker Gábor
Borászatok: St. Andrea Borászat - Eger | Szepsy - Tokaj | Heimann Családi Birtok - Szekszárd | Gilvesy Pincészet – Szent György-hegy | Sauska - Villány

OLD & NEW VINTAGE Borvacsora Menü - Ötfogásos menü kétféle vintage borpárosítással - 24,500 HUF + 12% szervízdíj. 


Menü


Falatkák
Fogadás: Sauska Brut Pezsgő
*
Első fogás 
Gilvesy Tarányi Rajnai Rizling 2017
Gilvesy Tarányi Rajnai Rizling 2013
*
Második fogás 
St.Andrea Nagy-Eged-hegy Pinot Noir 2015
St Andrea Nagy-Eged-hegy Pinot Noir 2012
*
Harmadik fogás 
Heimann Barbár 2016 
Heimann Barbár 2012
*
Negyedik fogás 
Sauska Cuvée 5 2012 
Sauska Cuvée 5 2009
*
Ötödik fogás 
Szepsy 6 puttonyos Aszú 2009 
Szepsy 6 puttonyos Aszú 2006

 

A helyek száma limitált, részletek és foglalás: gabor.szonyi@fourseasons.com 


Közelgő programok

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!