A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Párlat Ízelítő

01. 25.

Budapest, Borkollégium



Miből készül a whisky, cognac, rum, tequila, vodka vagy gin? Mi a különbség whisky és whiskey, sőt whisky és whisky között?

 

Ha érdeklelnek a párlatok, és nem csupán koktél alapanyagot látsz bennük, akkor 2 óra alatt tisztázzuk a legfontosabb tudnivalókat. Ismerj meg számos érdekességet a párlatok világáról, és kóstolj meg 4 tipikus italt a nagyvilágból az alábbiak közül: skót whisky, amerikai whiskey, cognac, armagnac, karibi rum, tequila, mezcal, vodka, gin, calvados, pálinka, flavoured spirit, likőr.

 


 
Időtartam: 18:00-20:00
Előadó: Petzold Attila
Helyszín: Borkollégium (1067 Budapest, Podmaniczky 31. I/7.)



Tematika

- a világ legelterjedtebb párlatai
- a legfontosabb párlatok készítése
- a párlatok külső, illat és ízjegyei
- a párlatkóstolás technikája

 

További információk és jelentkezés a kurzusra


Közelgő programok

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!