Pfneiszl Borvacsora az Almásy Vendéglőben
Budapest, Almásy Vendéglő, II. kerület Rómer Flóris u. 12.
Pfneiszl Birgit és Katrin 2006-ban vette át a pincészetet a szülőktől; átállították a borászatot biogazdálkodásra és az egyik leghíresebb soproni borászattá tették. A pincészetet, a borokat, a biogazdálkodás lényegét, előnyeit egy borvacsora keretein belül személyesen mutatják be a vendégeknek.
Az Ausztriában felnőtt, magyar származású borász édesapának 1993-ban sikerült újra soproni területet vásárolnia és elindítani a borkészítést. A pincészetet, a borokat, a biogazdálkodás lényegét, előnyeit az Almásy vendéglőben rendezett borvacsorán Birgit és Katrin Pfneiszl személyesen mutatják be a vendégeknek.
Időpont: 2017. május 19. péntek, 19 óra
A menü és a borok:
Zefír "ki is vagyok" (2016)
Rosé - “könnyű & fűszeres” (2016)
Eperleves, grillezett spárga, aszalt paradicsom
Kékfrankos - "ne nézz vissza haraggal" (2013)
Cabernet Sauvignon - ugrál a kenguru (2015)
Pulykamell, aszalt szilva, mogyoró
Shiraz - "hugó a nyomunkban" (2012)
Távoli világ (2014)
Sült császárhús, füstölt kápia paprika, puliszka
Impression Rouge - "köszönet I thank You" (2011)
Angus osobukko, hajdina, cseresznye
Krém karamella
A menü ára (borokkal): 10.000 Ft
A menü ára (borok nélkül): 7.000 Ft
Asztalfoglalás:
+36 1 3151338
info@almasyvendeglo.hu
Helyszín:
Almásy Vendéglő
1023 Budapest, Rómer Flóris u. 12.
Hírlevél
Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!