A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Sauvignon Blanc a házban

09. 28.

Budapest, Kóstolom Borbár



A Kóstolom Borbárban szeptember 28-án Bálint László (DipWSET, Nemzetközi Borakadémiukus) ragadja magához a gyeplőt, és laza, közvetlen stílusban kalauzol el minket a világ különböző neves borvidékeire egy-egy sauvignon blanc boron keresztül.

 

Sauvignon blanc a házban jó lehetőség arra, hogy mindent megtudj a fajtáról, amely a világon mindenhol méltán közkedvelt. Friss, üde jegyekkel tarkított, izgalmas savakkal megbolondított tételeket kóstolhatsz. Bodzás, egreses, frissen vágott füves jelleg, azaz: SAUVIGNON BLANC hegyek tele energiával.

 

A kóstoló végén magadhoz ragadhatod ajándék Winelovers Selection Sauvignon Blanc borodat is. Az este folytatásához tökéletes lesz. Mi ez a bor?

 

Sauvignon Blanc a házban

Milyen borokat kóstolhatsz?
A Winelovers közösség által kiválasztott, Etyekről érkező Selection Sauvignon Blanc mellett megmutatja magát a szintén etyeki Anonym Pince, jönnek Skrabskiék a Balatonról, Új-Zélandot a Babich Wines és a Tohu képviseli, a Kleine Zalze Wines Dél-Afrika sauvignon blanc arcát mutatja meg, az est végén pedig két meglepetés tétel is várja a borimádókat.

 

További információk és jegyvásárlás.

 

Ha valamiért lemaradnál a kóstolóról, rendelj sauvignon blanc borcsomagot kedvezménnyel!

 


Közelgő programok

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!