A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

TOKAJGUIDE - hivatalos premier

04. 09.

Budapest, BorkollégiumKoccintson együtt a szerzővel a Tokaji borvidék leghitelesebb, legátfogóbb kiadványának immár negyedik kiadására!

 

"2014 óta ez lesz a negyedik kiadás, egyben az eddigi legpontosabb...nagyon várom, hogy átvehessem a nyomdától és hírét vigye a világba Tokaj sokféleségének." - mondja Ripka Gergely a szerző, akivel szűk körben lehet majd koccintani a kalauzban megcsillagozott borászatok boraival. Ez tehát egyben a leleplezése is lesz a 3 frissen megcsillagozott birtoknak, illetve még annyit elárulhatunk, hogy várhatóak a korábbi csillagok körében is változások.

 

 

A limitált férőhelyes premier 7 boros, exkluzív kóstolósora egyelőre maradjon meglepetés, de egy **Szepsy, **Demeter Zoltán és *Bott bor mellett biztosan nyílik az este végére egy bombasztikus aszú is és más meglepetések a borvidék legizgalmasabb pincészeteitől.

 

Helyszín: Borkollégium
Időpont: 2021. 04. 09. 17.00
Belépő ára: 12.500 Ft

 

Regisztráció: HELLO@TOKAJMAGIC.HU, +36 20 244 6097

 

COVID-policy: a helyszín és a kóstolás helye maximális biztonság mellett (social distancing), a járványhelyzethez igazodva kerül megrendezésre, ügyelve mindenki biztonságára, betartva a hatályos előírásokat.

 

A KÖNYVRŐL: A kétnyelvű TokajGuide a borvidék legnaprakészebb, legátfogóbb kalauza, mely a borászatokon és a legjobb borokon túl bemutatja a Tokaj és Zemplén-régió legszebb látnivalóit, rendezvényeit, gasztronómiailag fontos helyszíneit, szállástippekkel, kirándulóhelyekkel és sok egyéb érdekességgel. A kötet egész márciusban 20 %-os előjegyzésben van, így 4000 Ft-ért rendelhető meg (+szállítási díj). Köszönjük a szerzői gondozásban megjelenő kötet támogatását!


Közelgő programok

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!