A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Tokaji Tavasz, 4. Nagy Tokaji Borárverés

04. 22. - 04. 24.

Tokaj, Részletek későbbA Tokaji Borlovagrend most Tokaj-Hegyalja legjobb termelőinek különleges, és teljesen egyedi borait kínálja megvásárlásra! A máshol elérhetetlen borok hordós tételekben, fél- vagy egy gönci hordó mennyiségben, illetve palackozva kerülnek a kalapács alá. Minden tokajikedvelőt várnak az árverésre és a Tokaji Tavasz háromnapos rendezvényére!

 

Tokaji Tavasz, 4. Nagy Tokaji Borárverés

 

Április 22-én, pénteken, a Tokaji Borvidéken tevékenykedő borászati szervezetek kínálnak színes szakmai programlehetőséget, a Nagy Tokaji Borárverést megelőző napon.  Mesterkurzuson, dűlőtúrán, sétáló kóstolón, borvacsorán és jazz koncerten vehetnek részt látogatóink.

 

A Tokaji Borlovagrend új, érdemes tagjait a Tokaji Rákóczi Pincében avatják fel a hagyományos avatási ceremóniák szerint, április 23-án. A látványos eseményre szeretettel várják az érdeklődőket.

Tokaji Tavasz 2016 – programok
A 2016-os Tokaji Borárverésről bővebben>>

A résztvevő borászatok a 2016-os Nagy Tokaji Borárverésen:

 

Baranyai Béla, Barta Pince, Basilicus Szőlőbirtok, Béres Szőlőbirtok és Pincészet, DemeterVin, Disznókő Szőlőbirtok és Pincészet, Dorogi Testvérek Pincészete, Erzsébet Pince, Füleky Pincészet, Gróf Degenfeld, Holdvölgy, Kvaszinger Borászat, Patricius Borház, Samuel Tinon Tokaj Grand Liquoreux, Sauska Tokaj, Szent Benedek Pincészet, Tokaj-Hétszőlő Szőlőbirtok, Tokaj-Kereskedőház, Zsirai Pincészet.

 

Nagy Tokaji Borárverés 2016 – katalógus – letöltés

Nagy Tokaji Borárverés 2016 – Borászatok és borok

 

Információ:

A rendezvény további részleteiről, és a Tokaji Borlovagrendről - melynek tagjai sorában a legjobb tokaji termelők épp úgy megtalálhatók, mint elkötelezett borkedvelők vagy kereskedők - a legendás borvidékről, Tokajról – amely 2002 óta az UNESCO Világörökség része – többet is megtudhat a http://tokajiborlovagrend.hu oldalon.

 

 

 


Közelgő programok

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!