TokajMagic III - Királyudvar Aszúsztárok: 1999-2007.
Budapest, St. Andrea Wine & Gourmet Bar
A Magic trilógia harmadik felvonásában pedig el is jutunk a legnagyobb magaslatokig, ami természetesen mi más is lenne, mint maga a Tokaji aszú.
Indult egy borászat a 90-es években Hegyalján, mely talán minden idők legkomolyabb műhelye lehetett, s ez csak utólag válik még világosabbá. A kínai-amerikai befektető, Anthony Hwang Tarcal központjában, a romba dőlése előtt építette újjá a birtok központjául szolgáló ősi épületet: nagyon komoly terroirok faggatásába kezdve (ahogy azt az Úrágya Furmintnál is láthattuk), s ebben a maradékcukornak is fontos szerepet szánt majd minden borban. Maga mellé állította a borvidék egyik legtapasztaltabb szaktekintélyét, Szepsy Istvánt, s a borvidék talán legjobb borászát, Demeter Zoltánt. Egy ilyen csillagzat alatt csakis óriási borok születhetnek. Szepsy István 2005-ig, Demeter Zoltán végül 2007-ig volt a Királyudvar történetének aktív részese. Akik kóstoltak már aszút bármelyiküktől, azoknak talán nem lesz meglepő, hogy a Királyudvar első 10 évében Hegyalja tán legragyogóbb aszúi születtek meg. Szeretnének ezekből bemutatni párat, néhány különleges történet és pár izgalmas falat kíséretében.
- Királyudvar Aszú 2007
- Királyudvar Aszú 2006
- Királyudvar Aszú 2003
- Királyudvar Aszú 2002
- Királyudvar Aszú 2000
- Királyudvar Lapis Aszú 1999
Az egyedi borkóstoló-élmény ára: 19.800.-
(Melyet a helyszínen készpénzben vagy előre utalással lehet rendezni.)
PONTOS KEZDÉS!
A férőhelyek száma limitált, ezért kérlek, hogy a részvételi szándékod jelezd elérhetőségeinken: +36 20 244 60 97
hello@tokajmagic.hu
DUGÓSZABÁLY: A hibás palack sajnos mindig benne van a pakliban. Kérlek vedd figyelembe, hogy ezekből a ritkaságokból nem áll rendelkezésre cserepalack a helyszínen és valószínű, hogy később sem (de mindent megteszünk). Ezért, ha bármelyik tétel hibás, nem tudunk másik palackot bontani. Ilyen esetben a belépő legfeljebb 1/6-od részét tudom neked elengedni (két dugós esetén 2/6-od stb...de ilyesmibe jobb bele se gondolni).
Hírlevél
Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!