A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

WSET Középfok – Párlat tanfolyam

10. 29.

Budapest, Borkollégium



Mik azok a párlatok és miért függnek szorosan össze a borokkal? Hogyan készülnek és milyen lepárlási módszerek vannak? Hogyan kell helyesen kóstolni és milyen alapú italok léteznek?

 

Ha nemcsak a boroknál keresi a minőséget, hanem a pálinkák, whisky-k, likőrök, brandy-k és egyéb párlatok terén is, és szeretné megtudni, hogyan készülnek, milyen aromák jellemzik, mitől lesznek igazán kiváló tételek, akkor a WSET Középfok Párlat kurzusról tudnia kell.


A 6 alkalmas tanfolyam a párlatok és a likőrök világát tárja fel kezdő és középhaladó szinten a párlatok (és borok) iránt érdeklődők számára. Tanulnak majd az előállítási módszerekről, a legfőbb párlatféleségek jellemzőiről, de megismerkednek a legnagyobb márkákkal is, a párlatok felhasználásával a koktélok készítése során.
 

Részletek és jelentkezés ITT.


A tanfolyam vizsgával zárul. Sikeres vizsga esetén WSET oklevelet és kitűzőt kapnak a résztvevők, illetve használhatják a megfelelő WSET logót is.

 
Miről lesz szó a tanfolyamon?

  • Milyen típusú párlatok vannak?
  • Melyek a szőlő alapú párlatok?
  • Melyek a gyümölcs alapú párlatok?
  • Melyek az egyéb gabona és keményítő alapú párlatok?
  • Melyek az ízesített párlatok?
  • Hogyan befolyásolják a gyártási módszerek a párlatok és likőrök jellemzőit?
  • Mik a nemzetközileg ismert legfőbb párlatféleségek és likőrök jellemzői?
  • Hogyan kell kóstolni a párlatokat?
  • A párlatok és a koktélkészítés kapcsolata
  • Melyek a legfontosabb koktél alapanyagok?
  • Melyek a koktélkészítés elengedhetetlen kellékei? Mik a bartender eszközei?
  • A legfontosabb párlatokból koktélokat készítünk.

Kiknek ajánlják a Párlat tanfolyamot?

  • a borok iránt már elkötelezett személyeknek, akik szélesítenék az ismereteiket,
  • borral és alkoholos italokkal foglalkozók számára,
  • vendéglátásban dolgozóknak, sommelier-eknek,
  • kereskedelemben dolgozóknak,
  • gasztronómia iránt érdeklődőknek,
  • közép- és felsővezetők részére.

Tandíj

  • Kedvezményes ár: 127.000 Ft, amennyiben a tanfolyam kezdete előtt 15 naptári nappal megtörténik a befizetés, illetve megérkezik az átutalás az iskola bankszámlájára.
  • Teljes ár: 140.000 Ft, amennyiben a tanfolyam kezdetétől 15 napon belül történik a befizetés.

Közelgő programok

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!