A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

WSET Középfok Online - WSET® Level 2 Award in Wines

01. 24.

Budapest, BorkollégiumA kurzus során mélyrehatóan foglalkozhatsz a nemzetközileg ismert szőlőfajtákkal és legfőbb termőhelyekkel. Valamint megismerheted az e fajtákból készülő borstílusokat, az eredetvédelmi rendszereket és a borcímkéken található legfontosabb kifejezéseket.

 

A tanfolyam egy 5 hetes, 6 modulos online tanulási programra épül, amely során online oktatói segítség is rendelkezésre áll. Az 5 hét során a kurzus moduljait sorrendben kell követni, a tananyag teljesítése körülbelül 30 órát vesz igénybe. Heti 6 órás online tanulást, illetve az egyes modulokhoz vonatkozó tankönyvi fejezetek elolvasását javasoljuk.
 
Minden modult önállóan, a saját tempód szerint végezhetsz el. Az egyes modulok során mélyrehatóan foglalkozhatsz a nemzetközileg ismert szőlőfajtákkal és legfőbb termőhelyekkel. Valamint megismerheted az e fajtákból készülő borstílusokat, az eredetvédelmi rendszereket és a borcímkéken található legfontosabb kifejezéseket. A kurzus során egy WSET oktató is a segítségedre lesz ha bármilyen kérdés felmerülne benned, a kapcsolatot bármikor felveheted az oktatóval az online tanfolyam időtartama alatt.

 

További információk és jelentkezés

 


Közelgő programok

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!