A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Na de ki lett április legjobbja?

Észak dél ellen, Magyarország Ausztria ellen mérkőzött

2019-05-02 | Vinoport


Na de ki lett április legjobbja?

A hónap legnépszerűbb írásainak listáján van cikk egy új közösségi márka második évjáratának bemutatkozásáról, a magyar borok kommunikációs nehézségeiről és egy különleges bor megszületéséről is.


 

Április 4-én mutatkozott be Budapesten,  a REDy 2.0, azaz Villány legújabb közösségi bormárkájának új évjárata. A 2018-ban induló kezdeményezés második szériáját kóstolhatta munkatársunk 14 villányi pincészet tolmácsolásában. A benyomásait természetesen meg is írta.

 

 

A Winelovers Kékfrankos Április nagykóstoló kapcsán annak jártunk utána, miért van az, hogy magyon hasonló adottságokkal és történelmi háttérrel teljesen más utat jár be a kékfrankos az osztrák-magyar határ egyik és másik oldalán. És persze, ha már így alakult, feltettük a kérdést, vajon melyik a jobb?

 

Borkommunikáció sorozatunk ebben a hónapban igazán izgalmas témákat feszegetett, ez jól látszik a cikkek olvasottságán is. Először egy többgenerációs szőlész-borász családból származó történész mondta el, alapvető gondok vannak a magyar bor pozicionálásával, következő héten pedig kiderült, miért fejlődött teljesen másképp a borászat a balaton déli illetve északi partján.

 

Végezetül a Vinoport Borbár arca, Kollár Mariann WSET nemzetközi borakadémikus számolt be élete első sajátkezüleg elkészített borának születéséről. Tanulságos olvasmány még a borászatban jártasabbak számára is.Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!