A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Furmintok a hajón

02. 07. - 02. 24.

, , 2011. február 24. - Budapest, A38 Hajó



A Bortársasággal együttműködve Oremus és Györgykovács furmintokra épülő borvacsorával készülnek a híres rendezvényhajón a Furmint Február jegyében. A borokhoz illeszkedő menüsort az A38 Hajó chefje, Vipler György állította össze. Az est vendége Bacsó András, az Oremus, és Györgykovács Imre, a Györgykovács Pincészet vezetői lesznek.

 

A menü:

Györgykovács Furmint 2009 Somló
Édesvízi haldarabok citruszos, zöldfűszeres kocsonyában.

Oremus Mandolás Furmint 2009 Tokaj
Köles korongon tálalt, füstölt csirke-java sültpaprika-pürével.

Györgykovács Furmint 2008 Somló - Oremus Mandolás Furmint 2006 Tokaj
Báránygerinc és marhafartő találkozása házi tészta, rozmaringos gyümölcskrém és erdei gombák társaságában.

Györgykovács Furmint 2006 Somló - Oremus Mandolás Furmint 2003 Tokaj
Sajttrió

Oremus 3puttonyos Aszú 2002
Mandulás, kajszibarackos túrós rétes.

A borvacsora ára 12 000 Ft, mely tartalmazza a felszolgált borokat, illetve ételeket. Jegyek válthatók az A38 Hajó honlapján (www.a38.hu), illetve személyesen az A38 Hajón és az ismert jegyirodákban.

További információk:
A38 Hajó
Cím: Petőfi híd budai hídfő
Info: 464-39-40
SMS & MMS: 06 (30) 30 30 038
Postacím: 1507 Budapest, Pf. 19

 

 


Közelgő programok

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!