A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü
  • Németi Sándor A dűlőszelektált olaszrizling sertésbordát kíván Németi Sándor |

    2017-09-18 13:39:18

    Hamarosan előkerülnek a szekrény mélyéből az esernyők, gumicsizmák és a melegebb ruhadarabok, de nem akarom senkinek a kedvét elvenni, főleg, hogy pár napig még élvezhetjük a meleg napokat. A szürke napokra viszont kínálok megoldást.
  • Németi Sándor Európa híres gasztronómiai régiója válhat majd a Balatonból Németi Sándor |

    2017-09-09 08:00:00

    Nem csak Budapest privilégiuma a jó minőség. Ehhez viszont új mentalitást kell hozni a balatoni vendéglátásban, és el kell felejteni, hogy reggel elkészítik az ételeket, majd egész nap melegen tartják az infralámpa alatt – vallja Csapody Balázs, a balatonszemesi Kistücsök Étterem tulajdonosa, a Pannon Gasztronómiai Akadémia elnöke, és a Magyar Bocuse d’Or Akadémia elnökségi tagja a vele készített interjúmban. De arra is próbáltam...
  • Árvay János A hamisságot semmiben, borban és ételben pláne nem szeretem Árvay János |

    2017-08-30 13:00:00

    Lerobbant traktorok, éhes seregélyhadak, hamis gulyás, közönségkedvenc borok, az üres kutyaólat elfoglaló macska - Árvay János szívmelengető sorait olvashatjuk.
  • Németi Sándor Pezsdítő nyári ízek Németi Sándor |

    2017-08-22 08:00:00

    Amikor a Villa Medici Étterem 26 évvel ezelőtt megnyitotta kapuit, már akkor is úttörőnek számított mind az alapanyagok használatában, mind pedig az ételek kínálatában. A Villa Medici sikere egyszerű: első osztályú nyersanyagok, magas szintű felszolgálás és szakmaszeretet.
  • Jásdi István Balatoni bulik évada Jásdi István |

    2017-08-21 10:08:29

    Lassan minden nyári hétvégére jut egy balatoni tuc-tuc rendezvény. Zamárdiból a déli szél, szélcsendben a víz hozza át hajnali háromig a parti nagyrendezvények víz felé fordított hangfalainak basszusát. Kezdem megszokni, hogy a néhány százezer itt pihenő és dolgozó ember nyugalma nem ár, ha valahol sok pénzről van szó.
  • Németi Sándor A legszebb zöldség rozét kíván Németi Sándor |

    2017-08-13 10:06:15

    Bár a cukkinivirág felhasználása Magyarországon még nem igazán elterjedt, az elmúlt időkben egyre többen kezdik felfedezni és használni a konyhákban. Kalóriát alig tartalmaz, rendkívül egészséges, és mindig gyönyörűen mutat a tányéron. Pfneisl Birgit, a Pfneiszl Pincészet tulajdonosának receptje következik.
  • Jásdi István Gazdát váró gazdaságok Jásdi István |

    2017-08-11 11:06:29

    Errefelé minden szőlőt beépítenének. Mit csináljon, aki beleszeretett a tájba és a Balaton mellé szeretne költözni?
  • Németi Sándor Fehérítésnek kell következnie a magyar gasztronómiában - 2. rész Németi Sándor |

    2017-08-09 13:07:10

    A Hamvas Zoltánnal készült interjú második részében a szakácsképzés- és oktatás kérdéskörét boncolgatjuk tovább.
  • Bari István Szüret előtti utolsó simítások a szőlőültetvényekben Bari István |

    2017-08-03 12:00:00

    Zsendül a termés a Balaton déli partjának szőlőültetvényeiben. Szőkül az Irsai Olivér, a Garamvári Birtokon rendszerint e fajtával kezdjük a betakarítást.
  • Németi Sándor Fehérítésnek kell következnie a magyar gasztronómiában - 1. rész Németi Sándor |

    2017-08-02 15:41:04

    Alig találni Magyarországon olyan vendéglátós szakembert, aki szeretné jól végezni a munkáját, az ágazatban pedig egyértelműen fehérítésnek kell következnie – vallja Hamvas Zoltán, a hazai gasztronómiai élet meghatározó alakja.
  • Árvay János Hogyan kerüljük el a hőgutát? Árvay János |

    2017-07-31 13:44:46

    Árnyékban 38 Celsius-fok. Na, ez már igazi kánikula. Nehezen bírja az ember a kintlétet. Ilyenkor pompás a vastag kőfalakkal ölelt, elsötétített szobában jól lehűtött görögdinnyét enni, ugye? Vagy bekapcsolni a klímát, és elkortyolni egy hűvös fröccsöt munka után?
  • Németi Sándor Világbajnok vendégséf rizottója Németi Sándor |

    2017-07-24 17:30:00

    A rizottó egyszerű, laktató, és millió féle változatban készíthető. A mai receptet a finn Niko Tahtinak köszönhetjük, aki a Gourmet Young Master Chefs – Global 2017 versenyen világbajnok lett.