A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Vesztergombi Pincészet borvacsorája

02. 29. - 03. 09.

, , 2012. március 9. - Budapest, Heller's Pub Étterem



A Heller's Pub Étterem nőnap alkalmából a Budai Borszalonnal közösen szerveznek egy borvacsorát, amelyen a díszvendég a Vesztergombi Pincészet borai lesznek. A család már az 1700-as évektől foglalkozik szőlőtermesztéssel és borászkodással, míg jelenlegi tulajdonosa, Vesztergombi Ferenc már 1970-től gondozza a birtokot és borait, munkásságának elimerése jeléül 1993-ban az Év Borásza címmel jutalmazták.

 

A menü:

Vesztergombi Rosé - Köszöntő ital

Vesztergombi Kadarka - Mézes gyömbéres vörös tonhal, zöldséges rukkola ágyon, parmezán forgácsokkal

Vesztergombi Merlot - Konfitált kacsamell almás párolt káposztával, eper mártással

Vesztergombi Bikavér - Hátszín szeletek makaróni tésztával, konyakos paradicsom mártással

Vesztergombi Shiraz  - Szilvával töltött sertésszűz, polentával rókagomba mártással

Vesztergombi Turul - Csokoládé mousse Turulban párolt körtével, rétes chipssel

Részvételi díj: 8900 Ft/fő

További információk:
Budai Borszalon 
XI. Tas Vezér u. 16. 
Tel: 06-1-209-4115 
Mobil: 06-30-828-4789 
Honlap: www.budaiborszalon.hu

Ha a jövőben értesülni szeretnél a legfontosabb boros és gasztronómiai programokról, jelentkezzTársasági Élet hírlevelünkre! 

 

 


Közelgő programok

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!