A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Heimann: Nyavalygásra nem nyavalygás a válasz

2015-10-01 | Heimann Zoltán


Heimann: Nyavalygásra nem nyavalygás a válasz

Kedves Eliza!

Látom, én is megszólíttattam a cikkfolyamod legutóbbi részébenHa jól érzem, név nélkül engem idézel, és rosszmájúan csak mint egy közgazdászt egy borász családban. Ha Jásdi Pistával együtt engem is gyanítasz a cikk mögött, sietve én is kijelentem, hogy azt az ominózus, Veled vitába szálló cikket nem én írtam.

 

Kérlek, engedd meg, hogy a HNT Elnökségének kilenc tagja által a küldötteknek, hegyközségi elnököknek és hegybíróknak tegnap kiküldött levél egy ide vonatkozó részét bemásoljam:

 

"Van, ami a munkánkat nehezíti, rossz hírünket kelti. Veszélyezteti a HNT jelenét, jövőjét. Ezekről is kell szólnunk! 

A Tanácsülésen mindenképp meg kell beszélnünk a HNT működésével kapcsolatosan az utóbbi időben megjelent kritikákat, írásokat. Ez a mi szervezetünk, a mi pénzünkből, a mi érdekünkben. A szakmaköziséget most tanuló szervezet induló projektjeit, kibontakozását stabilizálnunk kell, és ebben egyértelműen állást kell foglalnunk a Tanácsülés szintjén! Ez idáig nem történt meg."

 

(Aláírók: Bock József, Frittmann János, Heimann Zoltán, Kemendy László, Koch Csaba, Légli Ottó, dr.Molnár Péter, Pál Sándor, Schmidt Győző)

 

Ez a mi dolgunk. Erre kaptunk felhatalmazást, és ez a felelősségünk is. 

Kérjük, hogy ezt ne akard helyettünk megoldani! Inkább segítsd a munkánkat!

 

Borbarátsággal,

Heimann Zoltán