A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Mi történik, ha egy online borbolt kilép a virtuális világból?

2014-10-02 | Koklács Kata



PIKNIK a szabadban

 

Szerintem online borboltot óriási élmény megtervezni, összerakni és tartalommal feltölteni. Szépek a palackfotók, sok kóstolás előzi meg a borok kiválasztását, azonban egy dolog mégis nagyon hiányzik nekem: a személyes kapcsolat.

 

Mi történik, ha egy online borbolt kilép a virtuális világból?

 

Így történt, hogy a bor- és internetszeretőkkel a legegyszerűbb találkozási pontom a Wine | Bike | Piqniq lett. Egy boros-bringás piknik, amelyet a város különböző parkosabb pontjain tartunk. Augusztus végén volt a harmadik ilyen esemény a Vigadó téren, ahol már több mint 150 ember élvezte egymás társaságát, borokkal és házi készítésű finomságokkal.

 

Ilyenkor szeretem távolról nézni a tömeget, és mosolyogva élvezni a megerősítő felismerést: szinte tényleg semmi nem kell ahhoz, hogy 150 ember a város kellős közepén felszabadultan boldog legyen pár órára.

 

BORVACSORA a hátsó udvaron

 

Aztán jött a Wine | Bike | Piqniq kapcsán az első borvacsora (Piqniq Dinner), ahol Nagy Sándor, a Hódítás a konyhában című blog szerzője igazi brit menüt rakott össze. Én úgy kapcsolódtam ebbe az eseménybe, hogy vittem magammal borokat és borospoharakat, megjelentem a Wine&Go bringámmal, és minden fogás mellé beszéltem kicsit az éppen soron következő borokról. Ráadásul az egészet tetézte, hogy inkább az asztaltársaság része voltam mint „személyzet”. Ez az igazi, nem?

 

Mi történik, ha egy online borbolt kilép a virtuális világból?

 

CÉGES RENDEZVÉNY sörszeretőkkel

 

A borvacsora után egy héttel egy céges rendezvényre hívtak meg, ahol az volt a kérés, hogy a borok mellé vigyek magammal sört és pálinkát is, és mindezek megszervezésére egy nap áll rendelkezésemre. Nem szoktam megijedni, úgyhogy a Piqniq Dinnerről megismert Brew Studiostól Zsoldos Krisztát hívtam fel, hogy jöjjön el velem kóstoltatni, valamint beszerveztem a Spiritus Primus Pálinkát is.

 

Mi történik, ha egy online borbolt kilép a virtuális világból?

 

Kiszállítottam az italokat a hozzá illő poharakkal, volt levendulás rozéfröccs, bor, sör, pálinka, és a GaSt-R kétszemélyes csapata készítette hozzá a finom ételeket. Krisztával szépen összedolgoztunk, és úgy megfért egymás mellett az IPA sör és a bor, mint borsó meg a héja.

 

OLASZRIZLING OKTÓBER 8 olaszrizlinggel a Wine&Go teherbringán

 

Október 11-én még nagyobbat lépünk, és megjelenünk a faládás teherszállító bringánkkal a Sofitel Hotel szőnyegén a Nagy Olaszrizling Kóstolón. A több mint hatvan kiállító között ott leszünk mi is mint egyetlen borkereskedés! Nem titok, hogy ezen a napon fokozzuk az izgalmakat, és a nálunk lesz kóstolható a legtöbb féle olaszrizling: A Balaton-felvidékről a Levendula pincészet 2013-as és 2012-es palackjaival érdemes kezdeni a kóstolást, mert mindkettő nagyon friss, könnyed és illatos tétel.

 

Mi történik, ha egy online borbolt kilép a virtuális világból?

 

Szintén a közelből, Badacsonyból Nyári Ödön 2012-es Olaszrizlingjével folytatódik a sor. Egerből a Havas&Tímár Olaszrizling két évjáratát érdemes összekóstolni, ráadásul velünk jön a pincészet borásza, Havas Balázs is. Szintén Egerből nem hiányozhat a szemtelenül fiatal Nyolcas Ádám igen jól sikerült 2013-as Olaszrizlingje sem. És Somló nélkül nem lenne teljes a sor, ezért elhozzuk a Somlói Vándor Pincéből a Kis Tamás által megkomponált 2013-as Olaszrizlinget. Ráadásként pedig lesz egy meglepetés olaszrizling is a sor végére.

 

Csatlakozva az Olaszrizling Októberhez minden olaszrizling 15% kedvezménnyel kapható a Wine&Go webshopban.

 

FOLYTATÁSBAN a Wine&Go gurul tovább

 

Novembertől indul, ami még nem volt: a bor mellett a másik nagy kedvencem, a csokoládé. Összekóstoljuk, megmutatjuk, hamarosan...

 

www.wineandgo.hu

BOR.BRINGA.BUDAPEST.