A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü
Champagne Lanson Gold Label Brut Vintage

Champagne Lanson Champagne Lanson Gold Label Brut Vintage 2005

Véleményünk szerint

A szalmasárga színű pezsgő illatában meghatározóak a trópusi sárga húsú gyümölcsök, a kenyérhéj és az olajos magvak. Kóstoláskor az első benyomást a markáns savérzet nyújtja, amelyet azonban árnyal az autolízises jegyekre, grépfrútra, citrusokra, zöld fűszerekre épülő ízvilág. A pezsgő stabilitásáról, súlyáról a műfajon belül magasnak számító beltartalom gondoskodik. Komplex ízvilággal bíró, gazdag, fajsúlyos tétel.

  • Értékelésünk

A kóstolás dátuma: 2014-12-09

  • Típus

    Száraz
  • Borvidék

    Champagne
  • Alkohol %

    12,5 %
  • Palackmennyiség

    nincs adat
  • Ár

    nincs adat
  • Fajtaösszetétel

    51% pinot noir
    49% chardonnay

Érlelési információk

Tradicionális pezsgőkészítés, minimum 5 éves érlelés a piacra kerülés előtt.

Hol vásárolható meg

Borkereskedések, delikáteszüzletek.

Champagne Lanson bemutatása

Az 1760-ban alapított Champagne Lanson az egyike a legrégibb champagne házaknak. Amellett, hogy a Lanson története az azt működtető szakemberektől vált sikeressé, mindig megőrizte egyedi stílusát. A ház know how-ja, amely kifejezi pezsgőinek egyedi stílusát, egy a borvidéken ritkának számító technológia következménye: az almasavbontás elhagyása. Ez teszi lehetővé, hogy a pezsgők megőrizzék a szőlő eredeti stílusát, aromáinak gazdagságát és hosszú érlelési potenciált garantáljanak számára. Így alakul ki az egyensúlyi állapot az erő és az elegancia között, amely immár 250 éve sajátja a Lanson háznak. / Founded in 1760, the Lanson House is one of the oldest houses in Champagne. In addition to its rich historical heritage linked to a dynasty of men who worked for its success, the Lanson House has always produced Champagne with a UNIQUE STYLE. LANSON’s specific know-how, which is reflected in the original personality of its wines, is the result of a rare and particular process: the absence of malolactic fermentation. This specific characteristic enables to preserve the champagne original style, the richness of the wines aromatic signature, while maximising their potential for laying down. This perfect balance between power and elegance has been, since more than 250 years, LANSON’s signature


Részletek

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!