A pincészet borbemutatása
Az Aranydombon termelt szőlőből készült hagyományos erjesztési eljárással. A magas mustfok miatt közel 14%-os alkohol és 33 g/l az extraakt tartalma. Mélyrubin színű, finom savgerincű hosszú bor, erdei és aszalt gyümölcsös zamattal és ízekkel, taurinjai nagyon finomak, bársonyosak. Sültekhez, magyaros és vad ételekhez javasoljuk.
Érlelési információk16 hónapot tölgyfahordóban érlelődött |
Fritz Borház bemutatása
Évszázados családi hagyományokra épül a mai Fritz Pincészet. Boraink tradíciókat követve a Szekszárd-szőlőhegy sajátos mikroklímájú Aranydomb dűlő területén hagyományos illetve modern technológiával, a vörösborok főként fahordós érleléssel készülnek. Tipikus családi vállalkozás ez, 20 hektár szőlőterülettel, éves 200 ezer palacknyi prémium minőségű borral. Nem csak a borok kiválóak, de a borbemutató hely is, amely egy földalatti kupola, valójában a bor szentélyének, katedrálisának nevezhető. Családunk rendelkezik a Szekszárdi történelmi borvidék egyik legszebb ódon hangulatú vendéglőjével.