A pincészet borbemutatása
Halvány szín, közepesen intenzív illat, de a puncsot nem rejtegeti, ami visszaköszön az ízben is. Szép savai csak még üdítőbbé teszik.
Érlelési információkReduktív technológia, az erjedés után azonnal palackba került, november elején. |
PinceidőPrimőr bor, most fogyasztandó |
Hol vásárolható meg
Nem kereskedelmi tétel, csak a pincészetnél kóstolható.
Gere Tamás és Zsolt Pincészete bemutatása
Pincészetünk szőlőtermesztéssel és feldolgozással foglalkozik. Az első saját palackozású borunkat 1988-ban hoztuk forgalomba, melyek mára országosan ismerté váltak. Pincészetünk jelenleg 27 hektáron gazdálkodik. Ültetvényeink Villány, Nagyharsány és Siklós legjobb adottságú területein helyezkednek el. Az egyre növekvő mennyiség miatt 2002-ben fejlesztésekbe kezdtünk. A technológiai folyamatokat szétválasztottuk: a feldolgozás és a borok hordós érlelése Nagyharsányban történik, míg a palackozás, a palackos érlelés és a kereskedők kiszolgálása az újonnan épült villányi üzemünkben. Villányi pincénkben a hét minden napján lehetőség van vásárlásra, kóstolásra és üzemlátogatásra.
