A pincészet borbemutatása
19 hónapig évig érleltük, 1,5 éves zempléni tölgyfahordókban, Sátoraljaújhelyen az Alsó- Esztáva dűlő furmintjából készítettük, vulkáni talajú 60 éves ültetvényről, szőlőművelésünk organikus, Sátoraljaújhelyen van a modern szőlőfeldolgozónk az Oremus dűlőben, pincéink pedig a világörökség kiemelt részét képező több évszázados ungvári pincesoron találhatók.
Érlelési információk19 hó tölgyfahordós érlelés. Palackozva: 2013. |
Pinceidő2019-ig |
Szilágyi Pincészet és Borház bemutatása
A vulkáni talajú dűlőinkben érlelt szőlő levét - a kései szedés és a modern technológiai feldolgozás után - a világörökség részét képző, 800 éves több szintes Ungvári pincesoron érleljük, zempléni tölgyfa hordókban, Sátoraljaújhelyen. A pincelátogatások alkalmával a kizárólag kiváló minőségű, érmes borok kóstolása mellett lehetőség van házias, hideg-meleg ételek fogyasztására is, így sem éhen, se szomjan nem maradnak vendégeink. Csúcstechnológiás feldolgozó üzemünk is látogatható, mely az aszú bor szülőföldjén, Sátoraljaújhelyen az Oremus dűlőben található.