A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Budai Gourmet 2008.

Bor- és sajtkavalkád



2008. május 30. és június 1. között negyedszerre rendezték meg Budapesten, a Millenáris Park zöldben pompázó udvarán a IV. Budai Gourmet Bor- és Sajtfesztivált, ahol több mint 30 borász és borkereskedő vonultatta fel nedűit. Nem csak hazai különlegességekkel ismerkedhettek meg a látogatók, hanem francia, spanyol stb. vörösek és fehérek, buborékosak és mentesek is kerültek a poharakba. Akik pedig a bor mellé egy kis ínyencségre vágytak, azoknak széleskörű sajtkínálat állt a rendelkezésükre. A három nap alatt több neves hazai étterem is kitelepült a szabadba, a standjaiknál kisebb-nagyobb étel-kreálmányokat lehetett megkóstolni, így a csúcséttermek most lehetővé tették, hogy e kis falatok révén bárki betekintést nyerjen a kínálatukba. Voltak itt bőven furcsa elnevezések, de annál finomabb csemegék, azonban előfordult az is, hogy esetleg a már jól ismert étterem egy kissé bizarr ételével elvágta a gourmet-k addig töretlen lelkesedést. Összességében a rendezők kitettek magukért, és a széles választék mellett a hangulat is emelkedett volt!