Első Törley Pezsgő-Est
Különleges falatok pezsgőkre komponálva
2009. március 19-én, Budapesten, a Magyar Tudományos Akadémia Krúdy-termében rendezett portfoliókóstolót a Törley Pezsgőpincészet. Az eseményen a cég saját készítésű pezsgői, a Törley és a Francois termékek mellett két, általa forgalmazott champagne-ház, a Laurent-Perrier és az Alfred Gratien palackjainak tartalmát is megízlelhették a meghívottak, akik a gasztronómia és a szaksajtó képviselői közül kerültek ki. A majd hét órás rendezvény alatt így kizárólag tradicionális módon készített pezsgők kerültek a poharakba a nyerspezsgőktől egészen a rosékig, közben pedig Dr. Csizmadia András mesélt e buborékos italokról. Az est abban különbözött más hasonló programoktól, hogy látszott, minden egyes tételhez valóban nagy gonddal választották ki a hozzá illő kis falatot. Számunkra a Laurent-Perrier Grand Siècle presztízs cuvée-jéhez készített feketeszederrel tálalt pácolt libamáj tűnt a legkülönlegesebbnek.