A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Véget ért a Budai Gourmet

További képek a bor- és jazz napokról



A 6. Budai Gourmet Bor- és Jazz Napok rendezői május 6. és 9. között várták a Budai várban mindazokat, akik elkötelezett hívei a boroknak, a különleges ételeknek és a jazz zenének. Bár az első napfényes órákat kicsit borultabb idő követte, a vendégek kedvét ez mégsem szegte. Kisgyerekektől, kutyáktól, szülőktől és gazdáktól volt hangos erre a négy napra a főváros fellegvára, ahol a tudását is bővíthette, aki arra vágyott, hiszen Mészáros Gabriella borakadémikus borismereti előadást tartott, Herczeg Ágnes borszakértő az illatokról és borokról kapcsolatáról beszélt, de megjelentek a színpadon olyan neves borászok is mint Szepsy István, továbbá kérdések hangoztak el Rigler Zsolt (Bormarketing Műhely, Sopron) vagy épp Lukács Szabolcs sommelier felé is. A rendezvény helyszíne előtt található Piknik Huszár kávézó teraszára pedig szezonnyitó bor- és pálinkakóstolóra invitálták a nedűk szerelmeseit. A Váli Pince, a Janus Borház, az Istvándy Pince, a Sipos Borház, a Borszertár és a Zedon Pálinkamester cseppjeit kortyolhatták mrg a betérők.